Харківські "азовці" разом зі "Схiдним Корпусом" влаштували сніговий суботник біля лікарень (ФОТО)

Варта  |  Неділя, 4 грудня 2016, 14:23
У неділю, 4 грудня, активісти ЦК "Азов" і ГО "Схiдній Корпус" влаштували суботники біля Перинатального центру, пологового будинку і лікарень в різних районах міста.
Харківські "азовці" разом зі "Схiдним Корпусом" влаштували сніговий суботник біля лікарень (ФОТО)

Зокрема, в Основ'янської і Індустріальному районах Харкова розчистили головний вхід і в'їзд для автомобілів "швидкої допомоги" на території Харківської міської клінічної лікарні №8.

"Своїм прикладом активісти ЦК "АЗОВ" показують небайдужість до улюбленого міста і до тих, хто щодня піклується про допомогу харків'янам", - говорить лідер іціативної групи в Основ'янської районі Ігор Нета.

В Холодногірському і Новобоварском районах хлопці прибрали сніг з території Першого пологового будинку.

"Для нас це величезна радість - знати, що тепер" швидкі "і вагітні жінки без проблем зможуть дістатися до лікарні", - зазначив лідер ІГ в Холодногірському районі Кирило Магденко.

В Немишлянскому районі було прибрано територію Харківської міської клінічної лікарні №7.

Лідер ІГ Влад Тищенко зазначив: "Вчора представники звернулися з проханням про допомогу з прибиранням снігу. ГК" АЗОВ "завжди готовий прийти на допомогу тим, від кого в прямому сенсі залежить здоров'я харків'ян".
 
Активісти ініціативних груп ГК "АЗОВ" Київського і Слобідського районів допомогли прибрати сніг з території в Комунальному закладі охорони здоров'я "Харківський міський перинатальний центр".
 
Нагадаємо, сильний снігопад, який тривав всю ніч з 2 на 3 грудня, вкрив Харків заметами. Відзначимо, сьогодні  заборонено паркування на центральних вулицях Харкова (Сумська, Пушкінська, Римарська і т. д.), включаючи пл. Свободи. 

comments powered by HyperComments