На Харківщині - ускладнення погоди: ожеледиця та хуртовина

Вівторок, 6 грудня 2016, 10:53
Рятувальники розповіли про ускладнення погоди в Харкові та Харківській області.

Станом на 8:00 6 грудня, у Харківській області хмарно з проясненнями. Вночі по місту та місцями по області невеликий сніг. Вранці та вдень сніг, мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7 - 12 м/с, пориви 15 - 20 м/с. Температура повітря: вночі 8 - 13° морозу, вдень 1 - 6° морозу. По місту: температура повітря вночі 8 - 10° морозу, вдень 2 - 4° морозу.

Рятувальники проінформували, що 6 грудня по місту та області очікуються пориви південно-західного вітру до 15 - 20 м/с. На дорогах ожеледиця.

У Харківській області координацію заходів здійснює регіональний штаб з ліквідації негативних наслідків погодних умов, нагадали у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Нагадаємо, що на дороги міста вийшла спецтехніка для прибирання снігу.  Відзначимо, циклон приніс сильний снігопад, який тривав всю ніч з 2 на 3 грудня, вкрив Харків заметами. Навіть було заборонено паркування на центральних вулицях Харкова (Сумська, Пушкінська, Римарська і т. д.), включаючи пл. Свободи. 

comments powered by HyperComments