"Швидка" змогла дістатися до хворого тільки після допомоги рятувальників

Середа, 7 грудня 2016, 14:21
Харківські рятувальники з початку негоди 23 раз залучались для надання допомоги людям, які потрапили в скрутні погодні умови.
"Швидка" змогла дістатися до хворого тільки після допомоги рятувальників

Зокрема, за останню добу співробітники ДСНС витягли зі снігових заметів 1 карету швидкої медичної допомоги, котра прямувала на виклик, 2 вантажівки з напівпричепами та 1 молоковоз. Один з випадків трапився на автошляху «Київ-Харків» біля повороту на с. Старий Мерчик Валківського району, де в заметі застрягла вантажівка «DAF». Роботи з деблокування здійснювали рятувальники Навчального центру оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України на спеціальній важкій техніці.

Решта випадків трапились у Кегичівському районі області. Між с. Зелена Діброва та с. Коханівка у сніговий полон потрапила вантажівка «Renault», яку знесло на узбіччя і розвернуло так, що вона перекрила рух транспорту по дорозі. Рятувальники 20-ї пожежно-рятувальної частини витягли вантажівку за допомогою рятувального автомобіля підвищеної прохідності на шасі «ЗіЛ 131». Цього ж дня даний підрозділ також допоміг вибратись зі снігу у селищі Кегичівка молоковозу на базі автомобіля «Renault 340» та швидкій на базі мікроавтобусу «Renault».

Окрім того, рятувальники 33-ї пожежно-рятувальної частини транспортували по бездоріжжю на своєму автомобілі бригаду медиків до місця мешкання хворого у селі Петрівка Харківського району.

Відключень електропостачання населених пунктів та будинків у м. Харкові та Харківській області, пов’язаних з погіршенням погодних умов не було, повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

comments powered by HyperComments