«Станція Харків» відтепер знаходиться в найцентровішому місці міста

Четвер, 8 грудня 2016, 22:29
Громадська організація «Станція Харків» отримала в безоплатне користування на три роки приміщення в будівлі Харківського національного театру опери та балету на вулиці Сумській, 25.
«Станція Харків» відтепер знаходиться в найцентровішому місці міста

Таке рішення було прийнято сьогодні, 8 грудня, на засіданні сесії обласної ради. За рішення проголосували 89 депутатів, повідомляє прес-служба Харківської облради.

З проханнями допомогти представники «Станції Харків» зверталися до голови Харківської обласної ради Сергія Чернова. 1 грудня питання було розглянуто на засіданні постійної комісії обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області. Тоді комісієя вирішила передати питання на розгляд пленарного засідання.

На сесії депутати ухвалили рішення передати «Станції Харків» в оренду 147 кв.м нежитлових приміщень, балансоутримувачем яких є КП ХОР «Великий академічний Слобожанський ансамбль пісні і танцю», а також 454 м.кв, що на балансі «Харківського академічного театру музичної комедії». Обидва приміщення розташовуються на Сумській, 25.

Громадська організація «Станція Харків» більше двох років допомагає переселенцям і місцевим жителям. Волонтери змінили кілька адрес і останнім часом орендують приміщення на вулиці Дмитрівській, 25. За яку потрібно платити більше 30 тис. грн на місяць.

До сьогодні «Станції Харків» потрібно було приміщення зі зручною логістикою для того, щоб розмістити усі свої активності. За період діяльності організації волонтерами було залучено понад 20 мільйонів гривень від донорських організацій на підтримку переселенців.

comments powered by HyperComments