Негода на Харківщині: застрягли 5 автобусів та три "швидких" (фото)

П'ятниця, 9 грудня 2016, 11:33
За останню добу рятувальники витягли зі снігу 16 транспортних засобів, з яких: 5 автобусів (у т.ч. 1 шкільний), 1 вантажівку, 3 карети швидкої допомоги, 6 легковиків та 1 позашляховик.
Негода на Харківщині: застрягли 5 автобусів та три "швидких" (фото)

Зокрема, о 16:18 8 грудня на автошляху між селами Липчанівка та Бригадирівка застряг в заметі шкільний автобус «ПАЗ» Ізюмського районного відділу освіти. У ньому було 15 осіб, з яких 5 дітей. Рятувальники взяли автобус на буксир, визволили із замету та супроводили до м. Ізюм.

О 20:42 того ж дня рятувальний підрозділ був викликаний для надання допомоги бригаді швидкої, яка застрягла у заметі біля села Гутирівка Кегичівського району. Вони поспішали на виклик в це село, де з високою температурою чекала на них мала дитина. Рятувальники своїм автомобілем підвищеної прохідності доставили медиків до пункту призначення, а потім разом із хворою дитиною – до центральної районної лікарні. Після цього рятувальники ще й допомогли витягти медичний автомобіль.

Всього за час складних погодних умов за допомогою рятувальної техніки було витягнуто зі снігових заметів та слизьких ділянок дороги 49 автомобілів, 16 з яких автомобілі швидкої медичної допомоги. В даних транспортних засобах перебувало 142 людини.

Станом на 8:00 9 грудня у Харківській області хмарна погода. Вночі сніг з переходом у дощ. Вдень невеликий дощ. Вночі та вранці ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний 7 - 12 м/с, пориви до 15 - 20 м/с. Температура повітря вночі 1 - 6° морозу, вдень 0 - 5° тепла. По Харкову температура повітря вночі 1 - 3° морозу, вдень 1 - 3° тепла, повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області

 

 

 

comments powered by HyperComments