26-й трамвай зніс стовп в районі ТЦ "Україна" (ФОТО)

Вівторок, 13 грудня 2016, 18:13
В понеділок, 12 грудня, ввечері переповнений 26-й трамвай зійшов з рейок на Салтівці.
26-й трамвай зніс стовп в районі ТЦ "Україна" (ФОТО)

Подія сталась за зупинку до ТЦ "Україна" по ходу руху з боку ХТЗ в районі пр.Тракторобудівників, 108.

Як розповіли очевидці, трамвай тільки від'їхав від зупинки, почав розганятися і зійшов з рейок. Відповідно - знісши стовп та обірвавши лінію.

"Я як би їхав в ньому прямо біля кабіни водія і знаю, що ніби як постраждалих немає, крім водія. У водія шок і істерика була, тому що стовп хотів всередину потрапити. По суті, гуркоту тільки багато було, а так ніхто не постраждав, ну і шок машиністки. Ну це як би логічно, коли трамвай, який ти ведеш, врізається в стовп і розбивається лобове скло", - пише пасажир трамвая в соцмережі.

"Вчора на цьому ж місці і в цей же час теж дрифт був ... Але приїхав кран і через 20 хв все відновили", - додала в коментарі інша харків'янка.

"Це не один сход на сьогодні. На повороті з вул. Академіка Павлова на Семиградський в'їзд, на стрілці зійшов з рейок снігоочисний трамвай. Десь о пів на п'яту. Я їхав у справах, і довелося далі йти пішки. Попереду мого трамвая стояло ще штук 6 вагонів - тобто, мабуть, це вже давно було", - повідомив ще один пасажир.

Нагадаємо, 10 грудня на вулиці Польовій з вини водія трамвай зірвало з рейок і занесло поперек дороги. 12 грудня  сталися "дрифт" фур, смертельна ДТП та  авто потрапило в яму на дорозі

comments powered by HyperComments