Погода 13 грудня у Харкові: сильний сніг, пориви вітру 15 - 20 м/с

Вівторок, 13 грудня 2016, 10:03
ГУ ДСНС України у Харківській області знову "приємно" інформує харків'ян
Погода 13 грудня у Харкові: сильний сніг, пориви вітру 15 - 20 м/с

Станом на 8:00 13 грудня у Харківській області буде хмарна погода. Сніг, вночі та вранці сильний сніг. Слабка хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 9 - 14 м/с, пориви 15 - 20 м/с. Температура повітря протягом доби 9 - 14° морозу.

Підрозділи ДСНС з початку негоди 40 разів залучались для надання допомоги громадянам, які потрапили в скрутні погодні умови. За допомогою рятувальної техніки було витягнуто зі снігових заметів та слизьких ділянок дороги 54 одиниці техніки, 19 з яких автомобілі швидкої медичної допомоги. В даних транспортних засобах перебувало 146 людей.

За останню добу рятувальники 3 здійснили подібних виїзди. Так у Немишлянському районі Харкова на вул. Унецькій була надана допомога бригаді швидкої медичної допомоги, котра на своєму автомобілі потрапила у замет. Ще одна швидка була витягнута із замету у селі Хмарівка Харківського району області. Також поблизу с. Петрівка Харківського району у полі застряг водій легковика «Lada Kalina». Рятувальникам довелось відбуксирувати його на 8 км до розчищеної ділянки дороги.

Регіональний штаб з ліквідації негативних наслідків погодних умов у Харківській області тримає ситуацію на постійному контролі для здійснення оперативного реагування.

Нагадаємо, починаючи з 23:30 11 грудня при температурі повітря від 0°С до -5°С по всіх районах Харківської області розпочались опади у вигляді снігу, на дорогах утворилася ожеледиця. Приблизно о 4 годині в південних районах області - Красноградському, Сахновщинському, Зачепилівському, Лозівському - сніг перейшов у дощ. Поступово при температурі -1°С з південних районів області опади поширились на північні райони

comments powered by HyperComments