Напився, схопив ніж і зарізав співмешканку

П'ятниця, 16 грудня 2016, 09:24
За підозрою у вбивстві 39-річної жительки Богодухівського району працівники місцевої поліції затримали 34-річного раніше судимого співмешканця загиблої
Напився, схопив ніж і зарізав співмешканку

Вчора пізно ввечері до Богодухівського відділу поліції надійшло повідомлення, що у будинку в одному із сіл району виявлено тіло жінки.

Прибувши на місце пригоди, правоохоронці з’ясували, що того дня співмешканці розпивали спиртні напої, потім виник конфлікт. Чоловік схопив зі столу кухонний ніж та завдав ним удар. Згідно з висновком судово-медичного експерта, жінка отримала проникаюче колото-різане поранення грудної клітини з ушкодженням серця, від чого померла на місці.

- Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального Кодексу України. Чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді арешту, - розповів начальник відділу поліції Едуард Коваленко. - Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Як повідомлялось раніше, досудовим розслідуванням встановлено, що на початку вересня поточного року 38-річна донька та її 32-річний співмешканець після застілля вирішили вчинити розбійний напад на батька жінки та викрасти його заощадження.

Вони на автомобілі таксі приїхали з Ізюму до Борової, де мешкав чоловік, та зайшли до його будинку. Двері були відчинені. Чоловік спав у своїй кімнаті. Зловмисники почали обшукувати шафи та сервант. Від шуму господар прокинувся та побачив незваних гостей.

Дочка вийшла з кімнати і біля вхідних дверей у будинок спостерігала, щоб ніхто не зайшов до оселі, або у двір. Чоловік, тим часом жорстоко побив батька співмешканки. Від отриманих травм жертва померла.
Нападники заволоділи 1 тис. доларів США та мобільним телефоном господаря і втекли.

 

comments powered by HyperComments