Під Харковом поховають бійця АТО

Вівторок, 20 грудня 2016, 20:58
20 грудня волонтери назвали ім'я одного з бійців 54 бригади, який загинув в бою з проросійськими бойовиками на Світлодарській дузі. Радивилів Роман Юрійович встав на захист Батьківщини ще в перші дні Майдану.
Під Харковом поховають бійця АТО

Роман Радівілов (позивний «Гюрза») одним з перших підняв над Харківщиною червоно-чорній прапор національно-визвольного руху України в 21 столітті.

«Він одним з перших в складі Добровольчого Батальйону боровся за українське завтра на Сході, він обрав своєю професією Захист України зі зброєю в руках у складі ВСУ! На його рідний Дергачівщіни днями його поховають на Алеї Слави, Героя, що на Світлодарській Дузі, загинув захищаючи Українську Землю, від Донбасу до Закарпаття. Цими днями на Дергачівщіни оголошений траур-дні жалоби за Героєм, Братом «Гюрза», Громадянином України, Радивиловим Романом Юрійовичем, Сином Слобожанщини! Закликаю Побратимів, Харків'ян, жителів області прийти на збір до Дергачівського військкомату (вул. Сумський Шлях, 13). Дякую місцевій владі Дергачівщини за ставлення до Героя. Герої не вмирають!» – пишуть побратими.

«Скромний хлопець, вивчив українську мову і добре говорив на ній за останні два роки, а не на суржику... як у нас на Харківщині ... Воював в першому складі ДУК ПС з 14 року, потрапив під мобілізацію, був поранений, підлікувався і знову пішов добровольцем до Вовка Подолянина... тому що не міг всидіти вдома, коли країні загрожує російський ворог», – також написала про загиблого бійця Наталія Шетілова у Фейсбуці.

Прощання з бійцем відбудеться об 11-й годині 22 грудня в Дергачах Харківської області в церкві Святої Богородиці за адресою вул. 1 травня, 3 (центр міста).

Нагадаємо, днями до харківського військового госпіталю прибули шестеро бійців, поранених на Світлодарській дузі. Всм бійцям надається необхідна медична допомога.

 

comments powered by HyperComments