Міськрада виділить КП «Харківводоканал» 11,8 мільйона гривень на безкоштовне встановлення внутрішньоквартирних приладів обліку води

Середа, 21 грудня 2016, 17:13
7,5 тисяч таких приладів буде встановлено пільговим категоріям харків'ян
Міськрада виділить КП «Харківводоканал» 11,8 мільйона гривень на безкоштовне встановлення внутрішньоквартирних приладів обліку води

Про це повідомив директор Департаменту комунального господарства Харківської міської ради Олексій Богач сьогодні, 21 грудня, під час сесії Харківської міської ради.

«Це понад тих коштів, які ми вже виділяли. У 2017 році ми також будемо виділяти кошти на встановлення приладів обліку», - зазначив Харківський міський голова Геннадій Кернес.

Станом на 19 грудня 2016 року у Харкові було встановлено більш ніж 6,7 тисяч приладів обліку холодної води пільговим категоріям населення.

Лічильники води встановлюють ветеранам війни та праці, дітям війни, багатодітним сім'ям та іншим категоріям громадян, яким передбачено встановлення лічильників води відповідно до міської цільової програми, розробленої з ініціативи Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Вказана програма розрахована на 2016-2020 роки. Серед категорій населення, які потрапляють під дію програми, - ветерани війни та праці, діти війни, жертви нацистських переслідувань, багатодітні та прийомні сім'ї, реабілітовані громадяни, які стали інвалідами внаслідок репресій і є пенсіонерами.

Нагадаємо, скільки харків'яни платитимуть за тепло після перерахунку. Мешканці однокімнатної квартири площею 32 кв. м заплатять за опалення 658 грн замість 1076 грн, а двокімнатної в 52 кв. м - 1070 грн замість 1749 грн.

comments powered by HyperComments