Людина загинула в Ізюмі

Середа, 28 грудня 2016, 17:33
Після пожежі у п’ятиповерховці знайдено тіло загиблого господаря квартири
Людина загинула в Ізюмі

26 грудня о 20:19 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку у м. Ізюм на площі Садовій, 18. Загоряння сталося в одній з квартир на першому поверсі.

До місця події негайно прибуло 1 відділення 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини з м. Ізюм. По його прибуттю негайно було організовано проведення розвідки пожежі ланкою газодимозахисної служби. Без апаратів захисту органів дихання працювати в задимлених приміщеннях квартири було неможливо. Крім того, дим почав розповсюджуватись сходовою клітиною і потрапляти до квартир верхніх поверхів, загрожуючи їхнім мешканцям.

Зважаючи на наявну загрозу людям, керівник гасіння пожежі негайно організував заходи з ліквідації осередку горіння та видалення диму зі сходової клітини, після чого рятувальники евакуювали на свіже повітря 8 мешканців під’їзду.

Площа пожежі склала лише 2 кв.м. Горіли домашні речі та диван, на якому рятувальники виявили тіло загиблого господаря квартири, 1955 року народження. О 21:26 пожежа була приборкана.

За попередніми даними причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем, - повідомили в ГУ ДСНС України у Харківській області.

Нагадаємо, що внаслідок пожеж на Харківщині протягом тижня загинуло 4 особи, ще 2-є зазнали травм. Під час ліквідації пожеж рятувальники врятували з небезпечних зон 6 чоловік.

Внаслідок надзвичайних подій та пригод, в ліквідації наслідків яких приймали участь підрозділи ДСНС, загинули 4 особи, 6 – травмовані, 2 – врятовані

comments powered by HyperComments