Реєстрація на пробне ЗНО - 2017 стартувала й триватиме до 31 січня

Середа, 11 січня 2017, 19:11
Реєстрація для харківських школярів проходитиме на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти
Реєстрація на пробне ЗНО - 2017 стартувала й триватиме до 31 січня

Пробне ЗНО відбудеться: 1 квітня - з української мови та літератури, 8 квітня - з одного з предметів: історії України, математики, англійської мови, німецької мови, французької мови, іспанської мови, біології, географії, російської мови, фізики, хімії. Майбутній абітурієнт зможе взяти участь в одному із запропонованих в той чи інший день тестувань.

Як зазначили в Департаменті освіти, пробне зовнішнє незалежне оцінювання - важлива складова підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Це можливість ознайомитися з процедурою проведення ЗНО і тестами, що відповідають вимогам програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2017 ркоу; виконати пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей; навчитися ефективно розподіляти час; отримати правильні відповіді та дізнатися результат тестування; психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання; оцінити власний рівень знань.

Нагадаємо, що учні пільгових категорій можуть пройти пробне тестування безкоштовно. Більшість учнів приймає рішення пройти пробне тестування до ЗНО. Це дозволяє їм дізнатися, що їх чекає під час проходження основних тестів. Про це розповіла Ольга Деменко, директорка Департаменту освіти. За її словами, близько 80% учнів беруть участь в пробному тестуванні. Це їм сильно допомагає під час підготовки до ЗНО, адже дає можливість дізнатися, як саме буде проходити тестування. І хоча воно платне, учні, що належать до пільгових категорій, мають право пройти його безкоштовно.

comments powered by HyperComments