Рятувальники погасили пожежу нафти та нафтопродуктів у резервуарах на АЗС/ Фото

Четвер, 12 січня 2017, 10:06
У Вовчанську пройшли практичні тренування ДСНС
Рятувальники погасили пожежу нафти та нафтопродуктів у резервуарах на АЗС/ Фото

11 січня на території АЗС «Компас Х», що розташоване за адресою: м. Вовчанськ, вул. Рубіжанське Шосе, 2а, за участі особового складу чергового караулу 47-ї Державної пожежно-рятувальної частини та персоналу об’єкту відбулися практичні тренування щодо організації дій на випадок виникнення пожежі або надзвичайної ситуації. Темою навчання стало «Гасіння пожеж нафти та нафтопродуктів у резервуарах».

За легендою цих тренувань, передбачалось відпрацювання дій з гасіння пожежі та проведення евакуаційно-рятувальних робіт під час виникнення пожежі в резервуарі зберігання палива. Прибувши до місця виклику, рятувальники відразу і одночасно подали стволи на гасіння пожежі та охолодження сусідніх ємностей, трубопроводів та безокалонок, щоб запобігти вибухам. Для гасіння пожежі нафтопродуктів в резервуарах рятувальниками було застосовувати генератори піни середньої кратності ГПС-600. Невдовзі ймовірна пожежа була ліквідована, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Нагадаємо, що раніше «Daewoo Lanos» згорів поряд з заправною колонкою по пр. Московський, 269.

Ще раніше було ліквідовано значну пожежу у деревообробному цеху по вул. Букова (колишня вул. Заводу Комсомолець), 36 в Шевченківському районі. На пожежі працювала оперативно-слідча група поліції та прокуратура.

comments powered by HyperComments