Господар втратив маєток, намагаючись самотужки погасити пожежу

П'ятниця, 20 січня 2017, 16:03
У Дергачах згоріли житловий будинок, гараж та 3 автомобілі
Господар втратив маєток, намагаючись самотужки погасити пожежу

19 січня о 13:12 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу на території приватного подвір'я у сел. Пересічна Дергачівського району на вул. Сумський шлях, 201. Господар маєтку, коли загорівся гараж, намагався самотужки загасити полум'я, але його спроби були марними. Вогонь перекинувся на житловий будинок. Лише після цього він сповістив про пожежу до служби порятунку.

На місце виклику було направлено 2 відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС з сел. Солоницівка та Ольшани, а також місцева пожежна команда з с. Березівське. На момент їх прибуття вогнем був повністю охоплений гараж, в якому знаходився VOLKSWAGEN Golf 2007 р.в. Полум'я перекинулось на дерев'яне накриття, під яким стояли автівки DAEWOO Lanos 2008 р.в. та FORD Escort 1985 р.в. а також на дерев'яний житловий будинок. Загальна площа пожежі склала близько 150 кв.м.

Рятувальники негайно вжили заходи щодо ліквідації пожежі, подавши 2 пожежні стволи. Через відсутність поруч зовнішнього протипожежного водопостачання рятувальникам довелось підвозити воду з відстані понад 1 км.

О 14:50 вогонь був локалізований, а о 16:57 – повністю ліквідований. На місці події працювало 12 вогнеборців. Постраждалих немає. За попередніми даними причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні електромережі.

Нагадаємо, що  у Харкові згоріла автівка вартістю в кілька мільйонів/Фото, Відео.

comments powered by HyperComments