Харківський досвід - в регіони. Чемпіонат Європи з боксу - 2017 пройде в Харкові

Михайло Кириленко  |  Середа, 25 січня 2017, 16:12
Глава Харківської обладміністрації Юлія Світлична, президент Федерації боксу України Володимир Продивус разом зі своїми командами зробили все можливе для того, щоб чергова значуща спортивна подія пройшла в Україні
Харківський досвід  - в регіони. Чемпіонат Європи з боксу - 2017 пройде в Харкові

Про це пише політичний експерт Михайло Кириленко у своєму фейсбуці.

«Особисто в мене немає сумнівів: якщо керівники всіх областей почнуть проявляти ініціативу подібним чином, залучаючи до співпраці міжнародних партнерів, то Україна набагато швидше вийде з усіляких криз і істотно ущільнити свої позиції на міжнародній арені».

Нагадаємо, що Чемпіонат Європи з боксу - 2017 пройде на базі Палацу спорту «Локомотив». Раніше найбільшим боксерським форумом, який досі проходив у Харкові, був Кубок Європи серед чоловіків 2010 року. Змагання відбуватимуться з 14 по 25 червня.

Повний текст.

«Чемпіонат Європи з боксу - 2017 пройде в Харкові!

Глава Харківської обладміністрації Юлія Світлична, президент Федерації боксу України Володимир Продивус разом зі своїми командами зробили все можливе для того, щоб чергова значуща спортивна подія пройшла в Україні.

Між іншим, за право проведення Чемпіонату Україна конкурувала з Росією і Турціе. Це досить потужні суперники, перемога над якими значить одне - українцям вдалося переконати оргкомітет в тім, що наша країна готова надати найкращі умови організації і проведення події.

Залучення заходів такого масштабу - це реальний внесок в розвиток України і її правильне позиціонування на європейській арені. Адже, погодьтеся, у багато разів краще, коли громадяни інших країн мають можливість на власні очі побачити нашу країну, ніж читати про неї з якихось інформаційних брошур. А увагу цих громадян, як і сам факт проведення великих змагань, завжди робить регіон більш привабливим для інвесторів і відкриває нові можливості для розвитку. Інвестори якби отримують сигнал - "В керівництві регіону знаходяться відповідальні люди і господарники, які займаються розвитком цього регіону. Значить сюди можна вкладати гроші".

В тому ж Харкові в 2017 році, як мінімум, відбудеться гра Кубка Федерації з тенісу між жіночими збірними України та Австралії, матчі Ліги Чемпіонів з гандболу, а також Фінал Кубка України з футболу.

Особисто в мене немає сумнівів: якщо керівники всіх областей почнуть проявляти ініціативу подібним чином, залучаючи до співпраці міжнародних партнерів, то Україна набагато швидше вийде з усіляких криз і істотно ущільнити свої позиції на міжнародній арені.

Направляти свої сили, ресурси і досвід на розвиток області та країни в цілому - це і є справжній патріотизм

Михайло Кириленко»

comments powered by HyperComments