Які сири можна їсти. У Харкові проведено експертизу сиру, який реалізується в магазинах

Вівторок, 31 січня 2017, 13:33
За висновками експертів, в сирах, що пройшли експертизу, не було виявлено рослинних жирів
Які сири можна їсти. У Харкові проведено експертизу сиру, який реалізується в магазинах

ДП Харківстандартметрологія провело експертизу кількох видів твердого сиру. Головний висновок - не було виявлено рослинних жирів.

Разом з тим загальний недолік майже всіх виробників полягає в тому, що частина тексту в маркуванні розміщена дуже дрібним шрифтом і є важкодоступною для читання, текст буває не контрастним до фону упаковки, що не забезпечує надання споживачу необхідної, доступної і своєчасної інформації про продукт.

Перевірено:

1. Сир твердий фасований 50% жиру «Російський Глобино» ТМ «Глобино»
2. Сир твердий фасований 50% жиру «Сметанковий» ТМ «Ферма»
3. Сир твердий фасований 50% жиру «Вершковий» ТМ «Клуб сиру»
4. Сир твердий фасований 50% жиру «Комо Гранде» ТМ «Комо»
5. Сир твердий фасований 50% жиру «Сметанковий» ТМ «Звени Гора»
6. Сир твердий фасований 50% жиру «Звенигородський» ТМ «Пирятин»
7. Сир твердий фасований 50% жиру «Король Артур» ТМ «Добряна»

 

comments powered by HyperComments