Харківщина завжди готова прийти на допомогу - Юлія Світлична про ситуацію з Авдіївкою

Четвер, 2 лютого 2017, 15:56
20 тонн палива, 10 дизель- і бензогенераторів, більше 50 кг мила, 120 кг засобів для прання, а також ліки та перев'язувальні матеріали і продукти вже передані у розпорядження Донецької облдержадміністрації.
Харківщина завжди готова прийти на допомогу - Юлія Світлична про ситуацію з Авдіївкою

"З ранку відправили гуманітарну допомогу до м.Авдіївка. Понад 20 тонн продуктів: борошно, макаронні вироби, крупи, цукор, олія, сири та багато іншого. 20 тонн палива, 10 дизель- і бензогенераторів. Більше 50 кг мила, 120 кг засобів для прання, а також ліки та перев'язувальні матеріали. Харківські будівельники та ремонтні бригади комунальників вже працюють", - написала на своїй сторінці у Фейсбуці губернатор Харківської області Юлія Світлична. 

За її словами, Харківщина завжди готова прийти на допомогу. 

"По-іншому бути і не може. Ми одна країна!", - прокоментувала Юлія Світлична. 

Гуманітарний вантаж був доставлений до місця призначення вдень 2 лютого. Необхідні продукти та матеріали зібрали буквально за лічені години.

Раніше повідомлялося, що доручення головам ОДА вжити невідкладних заходів щодо надання гуманітарної допомоги дав Петро Порошенко. У Харківській області штаб для надання допомоги мешканцям Авдіївки був створений 31 січня розпорядженням голови ХОДА Юлії Світличної.

 

comments powered by HyperComments