На парковці загорівся Lanos, сміттєвоз в'їхав у зупинку, розбиті три автівки: ДТП у Харкові за добу / ФОТО

Вівторок, 7 лютого 2017, 20:22
Увечері 7 лютого на парковці біля торгово-розважального центру на Салтівці згорів автомобіль.
На парковці загорівся Lanos, сміттєвоз в'їхав у зупинку, розбиті три автівки: ДТП у Харкові за добу / ФОТО

Користувачі мережевих пабліків поділилися фото-інформацією в інтернеті. Подія сталася на вулиці Героїв праці. На місце події прибули рятувальники, однак врятувати транспортний засіб не вдалося – Lanos вигорів майже повністю.

Того ж таки 7 лютого о пів на дев'яту ранку на проспекті Людвіга Свободи сталася аварія: ЗІЛ-сміттєвоз комунального підприємства в'їхав у зупинку. За словами водія ЗІЛа, в процесі руху проспектом Людвіга Свободи у напрямку до Лозовеньківського проспекту попереду нього їхала маршрутка, яка різко загальмувала. Щоб з нею не зіткнутися, водій, миттєво оцінивши ситуацію, повернув на зупинку, де людей не було. На місці інциденту працювали поліцейські. На шофера сміттєвоза складені адміністративні матеріали. Про те, яке покарання буде водієві маршрутки, не повідомляється.

На розі проспекту Льва Ландау і вулиці Краснодарської сталася аварія за участю поліцейської машини. Про це інформують користувачі мережі, які опублікували знімки з місця події в одному з міських мережевих пабліків. Подробиці ДТП з'ясовуються.

У понеділок увечері на проспекті Науки сталася ДТП за участі трьох машин. Як поінформували у прес-службі патрульної поліції Харкова,.інцидент стався в районі будинку №66 близько 21.45. Водій автомобіля ВАЗ 21101 не впорався з керуванням і врізався в припарковані Hyundai Elantra і «Таврію». Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. На водія ВАЗа склали протокол за статтею 124 КУпАП («порушення правил дорожнього руху»).

За повідомленням ДСНС у Харківській області, протягом останньої доби рятувальники сім разів залучалися для надання допомоги водіям автомобілів, які потрапили у снігові замети. Вивільнено всі сім автомобілів, серед яких три карети швидкої медичної допомоги, дві вантажівки, один легковик та один шкільний автобус (без дітей). Допомога рятувальників була надана вчасно і водії всіх авто змогли самостійно продовжити рух до місць призначення.

Всього з початку зими підрозділи ДСНС залучалися для надання допомоги населенню у подібних випадках 198 раз, було витягнуто 227 одиниць техніки (з котрих 74 карет швидкої медичної допомоги), вивільнено 502 людини.

comments powered by HyperComments