8-річний хлопчик "втік" з дому до супермаркета

Вівторок, 14 лютого 2017, 11:02
Патрульні знайшли його біля відділу із іграшками
8-річний хлопчик "втік" з дому до супермаркета

13 лютого близько 13-ї години, патрульним поліцейським надішло повідомлення про те, що за адресою Мерефянське Шосе, 32 загубилася дитина.

Прибувши на місце виклику, патрульні з'ясували, що загубився 8-річний хлопчик. Мати розповіла, що коли вона пішла гуляти з молодшою дитиною, її син повернувся додому зі школи. Хлопець забрав зі своєї сарбнички гроші та пішов із дому. Коли жінка повернулася сина вже не було. Налякана мати одразу зателефонувала на лінію 102.

Патрульні поліцейські одразу розпочали пошуки дитини. Полісмени разом із громадянкою оглянули найближчі вулиці та прибудинкові території.

Через деякий час на лінію 102 зателефонувала продавчиня одного із супермаркетів, який знаходиться на проспекті Гагаріна. Жінка повідомила про те, що у супермаркеті знаходиться хлопчик, який говорить, що загубився. Патрульні прибули за викликом, де побачили розшукувану дитину, яка стояла біля відділу із іграшками та розглядала дитячий автомобіль. Радості матері не було меж. Вдячна патрульним та продавчині щастлива сім'я повернулася додому.

Раніше повідомлялось, що поліцейські знайшли маленьку дівчинку, яка загубилася. Поліцейським надійшло повідомлення, що по проїжджій частині вулиці ходить дівчинка без нагляду дорослих.

 

 

comments powered by HyperComments