Маленькі діти отруїлися газом. Поліція надала подробиці

Четвер, 16 лютого 2017, 12:04
Діти госпіталізовані
Маленькі діти отруїлися газом. Поліція надала подробиці

Отруєння сталося 15  лютого уночі в селі Шебелинка Балакліївського району, - повідомляється в оперативному зведенні ХОДА.

Діти: хлопчик 2011р.н , хлопчик 2010 р.н. та дівчина 2008 р.н. Дівчина 1995 р.н. від госпіталізації категорично відмовилася. Отруєння сталося внаслідок накопичення угарних газів від газової колонки, у зачиненому приміщенні ванної кімнати. За даною адресою проживає 10 дітей, інші діти оглянуті лікарем , ознак отруєння немає.

Як повідомили в ГУНП, відповідно до довідки дитячого відділення лікарні, в якому перебували під наглядом 5 та 6-річні хлопчики, а також їхня 9-річна сестра, попередній діагноз, а саме отруєння чадним газом, не знайшов свого підтвердження. Діти вже відпущені додому. Співробітниками ювенальної превенції проведено профілактичну бесіду з батьками щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

Нагадаємо, що того ж дня учнів з Ківшаровки госпіталізовано з діагнозом гострий ентероколіт та кишкова інфекція. Встановлено, що всі вони харчувалися у шкільній їдальні.

comments powered by HyperComments