Нацгвардійців посилено навчають стріляти / Фоторепортаж

П'ятниця, 3 березня 2017, 10:33
Три сотні випускників Національнної академії готуються здавати іспити
Нацгвардійців посилено навчають стріляти / Фоторепортаж

Випускники Національної академії Нацгвардії України розпочали посилену підготовку до підсумкової атестації, яка запланована на червень 2017 року.

Участь в екзаменах візьмуть близько трьох сотень чоловік.

Зазначається, що підготовка до атестації пройде у два етапи. Спочатку проведуть інтенсивні курси з вивчення вимог нових нормативних документів, а пізніше, у квітні-травні, проведуть комплексні польові виходи за спеціальностями.

«Комплексні польові заняття дають змогу не лише закріпити практичні навички, а й навчити майбутнього офіцера правильно планувати та організовувати роботу підлеглого особового складу за тим напрямком, за яким він навчався. Особливу уваги ми звертаємо на проведення взводних стрільб, де курсанти виконують вправи стрільб та тренуються керувати вогнем взводу», - розповів начальник навчально-методичного центру Володимир Тробюк.

З курсантами командно-штабного та гуманітарного факультетів буде проведено комплексне польове заняття на місцевості з використанням побудованих в навчальному центрі основних тактичних елементів з розгортанням польового радіополігону та стрільбами взводів на базі полігону 92-ї бригади Міністерства оборони України.

Відомо, що під час навчань курсанти інженерно-технічного факультету розгорнуть польову автомайстерню, полкову артмайстерню та майстерню оптико-електронної діагностики. У той же час випускники факультету економіки та менеджменту розгорнуть польові об’єкти служб тилу.

Раніше голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична назвала військових "силою, мужністю та гордістю України".

comments powered by HyperComments