Загиблий хлопчик був найстаршим із трьох дітей в родині переселенців/ Доповнено, Відео

Понеділок, 6 березня 2017, 14:43
Міська влада надасть допомогу в організації похорону 13-річного хлопчика, який загинув напередодні біля модульного містечка в Харкові під час гри у футбол
Загиблий хлопчик був найстаршим із трьох дітей в родині переселенців/ Доповнено, Відео

Сім'я переселенців з Луганська проживала в модульному містечку з жовтня 2015 року. Загиблий хлопчик був найстаршим із трьох дітей. Одні ворота на футбольному полі вже були зламані, і їх намагалися полагодити на території модульного містечка. Другі ворота теж не раз падали.

«Питання балансової належності, обслуговування та інших моментів, пов'язаних із технічним станом майданчика, обговорювати зараз досить складно. Цей майданчик - подарунок від німецької організації для переселенців з модульного містечка. Буде проведена технічна експертиза, будуть перевірятися документи і підрядник, який встановлював цей майданчик. Це київська фірма, яку вибрали самі німці. Чи правильно стояли ворота, повинні вони бути закріплені чи ні, - на ці питання відповість слідство», - зазначила заступник Харківського міського голови Світлана  Горбунова-Рубан.

Також сьогодні у ГУНП заявили, що кримінальне провадження було відкрите за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (убивство), ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).  Правоохоронці вилучати документацію для встановлення підприємства-підрядника та осіб робітників. Встановлено, що від пориву вітру ворота відірвалися та вдарили 14-річного хлопчика, який стояв на відстані близько 2-х метрів, по голові. Ворота були зварені в єдину конструкцію та не закріплені на футбольному майданчику, - повідомили у ГУНП.

Нагадаємо, що інформація про подію, що сталася на проспекті Льва Ландау, надійшла 5 березня о 16:10 до Слобідського відділу поліції.

comments powered by HyperComments