Донецьке дербі у Харкові: навколо стадіону «Металіст» запроваджується особливий стан

Справжня варта  |  П'ятниця, 17 березня 2017, 05:16
У п'ятницю у Харкові запроваджується режим особливого руху транспорту навколо і поблизу стадіону «Металіст».
Донецьке дербі у Харкові: навколо стадіону «Металіст» запроваджується особливий стан

На «Металісті» донецький «Шахтар» 17 березня прийматиме донецький «Олімпік» у форматі національного чемпіонату з фуболу. Обидві команди виступають в ранзі найсильніших. «Олімпік» наразі знаходиться на п'ятому місці в турнійній таблиці й цілком може поліпшити своє турнірне становище, бо для амбітного «Олімпіка» «Шахтар» не є щось понадприроднє – суперник як суперник. Головний тренер «Шахтаря» Паоло Фонсека зовсім не вважає, що 16 очок відриву від київського «Динамо» щось значать. А капітан команди Даріо Срна назвав «Олімпік» українським «Лестером», натякаючи на те, що ставитися до цього клубу треба з граничною повагою і обережністю.

Відтак очікується запеклий двобій, котрий варто подивитися наживо.

Матч розпочнеться о 19:00. Вболівальникам рекомендують зайняти місця заздалегідь. На матчі очікується порядку семи тисяч глядачів – зовсім обмаль, як для 35-тисячника «Металіста».

А рух транспорту по вулицях, прилеглих до стадіону, обмежать уже з 17:30. Зокрема, буде перекритий Власівський провулок і вулиця Храмова.

Також з 17:30 до 19:00 і з 20:30 до 21:00 (безпосередньо на час матчу) трамваї уждовж стадіону їздитимуть ще повільніше, ніж завжди.

Поліція обіцяє забезпечити правопорядок. Але пересічним пішоходам, тим не менше, теж треба бути обережними. І зайвий раз не «світити» телефони, айфони і решту цінних речей...

comments powered by HyperComments