Трамвай не схотів полишати Салтівку, «Гольф» намагався вдягтися на «Ланос»: ДТП у Харкові / ФОТО

Яша Томський  |  Вівторок, 21 березня 2017, 22:49
21 березня у Харкові, злетівши із колії на розі Московського проспекту і вуліці Академіка Павлова, трамвай немов переказав черговий привіт профільним чиновникам міськради. На борті трамвая, до речі, так і написано: «Мы вам перезвоним».
Трамвай не схотів полишати Салтівку, «Гольф» намагався вдягтися на «Ланос»: ДТП у Харкові / ФОТО

Трамвай «дрифтонув», його, бідолашного, вивихнуло посеред проїжджої частини. Внаслідок ДТП ускладнився рух як автомобільного, так і електричного транспорту. Згодом аварійна бригада вказала трамваю на місце.

Між іншим, відповідаючи на питання: «Чому трамваї сходять з колій?», харківські транспортні керівники дорікають застарілим рейкам, які треба міняти – і розказують про масштабну реконструкцію трамвайних шляхів, яка триває у місті. Але ж трамвайний шлях на перехресті Московського проспекту і вулиці Академіка Павлова, пам'ятається, оновили з рік тому. Невже за цей час рейки встигли «стоптатися»? Чи то все-таки вагоноватажок уявив себе Шумахером?.. А вони ж, «водії» трамваїв – пасажири не дадуть збрехати – полюбляють носитися наче по трасі Формули 1. Тільки ж треба пам'ятати: Шумахер так доганаявся, що й досі наче не вийшов з коми. Принаймні, почуває себе не дуже...

Ще один, судячи з усього, «Шумахер», спричинив іншу ДТП на вулиці Шевченка – як раз там, де знаходиться служба, котра раніше носила назву ДАІ. Зіткнулися автомобілі Volkswagen Golf і Daewoo Lanos. У деталях аварії наразі розбираються спеціалісти, а постраждав і був шпиталізований водій автівки німецького бренду. 

comments powered by HyperComments