Поліція розбирається зі спекулянтами, які продають пальне по 80 грн за літр

Четвер, 23 березня 2017, 15:07
За надприбутками погнались у районі Балаклії, де вибухають боєприпаси
Поліція розбирається зі спекулянтами, які продають пальне по 80 грн за літр

Поліція Харківської області перевіряє факти незаконного підвищення цін на пальне у Балаклійському районі. Там триває евакуація людей із населених пунктів навколо складу боєприпасів, де з ночі палає пожежа й вибухають боєприпаси.

"За інформацією, що була поширена в соціальних мережах, на окремих заправках, розташованих на виїзді з міста Балаклея, ціни на паливо сягнули 80 гривень за літр", - повідомляють у Нацполіції.

Для перевірки цієї інформації на місце події вирушили мобільні групи з працівників Управління захисту економіки в Харківській області ДЗЕ Національної поліції України.

Інформація щодо результатів цієї роботи буде повідомлена додатково.

Громадян, які щось про це знають, просять телефонувати за номерами 7059-300, 700-03-70, 093 660 41 86 або 102.

За інформацією, яка поступає з району надзвичайної події, на біді людей намагаються нажитися й таксисти: за поїздку на відстань 55 км вони вимагають від 2,5 тис. грн до 4 тис. грн.

Раніше за фактом пожежі й вибухів на складі боєприпасів у Балаклії СБУ відкрила кримінальне провадження за статтею "диверсія".

23 березня, о 2-45, на окремих площадках бази озброєння, що розташована у місті Балаклія Харківської області, розпочалася пожежа. Приймаються усі заходи щодо локалізації та тушіння пожежі на місці. На місці розгорнуто штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на чолі з головою ХОДА Юлією Світличною.

«Жителів міста Балаклія та прилеглих сіл, які постраждали від вибухів на базі озброєння, тимчасово розселять в установах сфер освіти та соцзахисту на території району, - повідомила глава ХОДА. - На засіданні оперативного штабу мною було поставлено завдання щодо підготовки установ до прийому людей. Також зараз вирішується питання виділення матеріальної допомоги постраждалим. Про проведення відновлювальних робіт зможемо говорити після того, як пожежу буде локалізовано».

Усе, що відомо про пожежу на складах у Балаклії.

comments powered by HyperComments