Балаклія: локалізувати пожежу поки не вдалося

Четвер, 23 березня 2017, 14:17
Військовослужбовці Збройних Сил України та представники ДСНС роблять все можливе для ліквідації катастрофи
Балаклія: локалізувати пожежу поки не вдалося

Про це повідомили у Міноборони.

Станом на 13 годину відбулося розширення району, який охоплено вогнем, локалізувати пожежу поки не вдалося.

Речник Міністерства оборони України Віталій Саранцев повідомляє: «Військовослужбовці Збройних Сил України та представники ДСНС роблять все можливе для ліквідації катастрофи. Проведено евакуацію жителів прилеглих сіл. Працюють бригади, які шукають тих, хто не виїхав із небезпечної зони».

23 березня, о 2-45, на окремих площадках бази озброєння, що розташована у місті Балаклія Харківської області, розпочалася пожежа. Приймаються усі заходи щодо локалізації та тушіння пожежі на місці. На місці розгорнуто штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на чолі з головою ХОДА Юлією Світличною.

«Жителів міста Балаклія та прилеглих сіл, які постраждали від вибухів на базі озброєння, тимчасово розселять в установах сфер освіти та соцзахисту на території району, - повідомила глава ХОДА. - На засіданні оперативного штабу мною було поставлено завдання щодо підготовки установ до прийому людей. Також зараз вирішується питання виділення матеріальної допомоги постраждалим. Про проведення відновлювальних робіт зможемо говорити після того, як пожежу буде локалізовано».

Усе, що відомо про пожежу на складах у Балаклії.

comments powered by HyperComments