Балаклія: Жертв серед військовослужбовців ЗС України немає - Міноборони

Четвер, 23 березня 2017, 15:02
Триває робота щодо ліквідації пожежі на складах
Балаклія: Жертв серед військовослужбовців ЗС України немає - Міноборони

Про це повідомили у Міноборони.

Як повідомляє речник Міністерства оборони України Віталій Саранцев, який перебуває на місці події, на базі зберігання поблизу міста Балаклія вживаються заходи щодо локалізації пожежі та недопущення жертв серед мирного населення. Жертв серед військовослужбовців ЗС України немає.

Як раніше повідомили у ГУНП, 54-річну постраждалу із осколковим пораненням у скроню доставлено до місцевої лікарні Вирішується питання про доставляння жінки до одного з медичних закладів Харкова.

23 березня, о 2-45, на окремих площадках бази озброєння, що розташована у місті Балаклія Харківської області, розпочалася пожежа. Приймаються усі заходи щодо локалізації та тушіння пожежі на місці. На місці розгорнуто штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на чолі з головою ХОДА Юлією Світличною.

«Жителів міста Балаклія та прилеглих сіл, які постраждали від вибухів на базі озброєння, тимчасово розселять в установах сфер освіти та соцзахисту на території району, - повідомила глава ХОДА. - На засіданні оперативного штабу мною було поставлено завдання щодо підготовки установ до прийому людей. Також зараз вирішується питання виділення матеріальної допомоги постраждалим. Про проведення відновлювальних робіт зможемо говорити після того, як пожежу буде локалізовано».

Усе, що відомо про пожежу на складах у Балаклії.

 

comments powered by HyperComments