Ситуація у Балаклії станом на 7:00 24 березня - ДСНС/ ВІДЕО

П'ятниця, 24 березня 2017, 08:09
Спостерігаються вибухи різної інтенсивності
Ситуація у Балаклії станом на 7:00 24 березня  - ДСНС/ ВІДЕО

Станом на 7:00 24 березня на території військового арсеналу спостерігаються вибухи різної інтенсивності. З можливої зони ураження евакуйовано близько 20 тис. осіб та організовано їх життєзабезпечення (відкрито евакуаційні пункти, організовано харчування, підвіз води та медичне забезпечення), продовжуються евакуаційні заходи. Призупинена робота потенційно-небезпечних об’єктів. Працівниками національної поліції проводиться патрулювання вулиць з забезпеченням правопорядку та охорони осель евакуйованих осіб. За інформацією Міністерства охорони здоров’я внаслідок надзвичайної ситуації постраждала 1 особа, яку госпіталізовано до лікувального закладу м. Харків, - повідомляє прес-служба ДСНС України.

Тимчасово припинено рух потягів через станцію Балаклія та автомобільного транспорту. Введено заборону на використання повітряного простору в радіусі 40 км від місця надзвичайної ситуації.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 1 тис. 302 особи та 210 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС 362 чол. особового складу та близько 90 одиниць спеціальної та пожежної техніки, 9 піротехнічних розрахунків. Приведено у готовність резервні сили та засоби. На залізничній станції Шебелинка чергує два пожежних потяги.

На місці події працює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації на чолі із головою Балаклійської районної державної адміністрації Масельським С. І. та оперативна група ДСНС України, яку очолює Перший заступник Голови ДСНС Мельчуцький О.Г.

Гаряча телефонна лінія Балаклійської районної державної адміністрації (05749) 5-10-76

«Жителів міста Балаклія та прилеглих сіл, які постраждали від вибухів на базі озброєння, тимчасово розселять в установах сфер освіти та соцзахисту на території району, - повідомила глава ХОДА. - На засіданні оперативного штабу мною було поставлено завдання щодо підготовки установ до прийому людей. Також зараз вирішується питання виділення матеріальної допомоги постраждалим. Про проведення відновлювальних робіт зможемо говорити після того, як пожежу буде локалізовано».

Усе, що відомо про пожежу на складах у Балаклії.

 

comments powered by HyperComments