Мешканців Балаклії вивозять на броньовиках. Деякі з них починають повертатися до власних домівок/ ВІДЕО

П'ятниця, 24 березня 2017, 12:47
Поліція відзвітувала за поточну ситуацію в зоні НС
Мешканців Балаклії вивозять на броньовиках. Деякі з них починають повертатися до власних домівок/ ВІДЕО

Як повідомили у ГУНП, зафіксовано один факт мародерства. Чоловіка, який в руках на вулиці ніс телевізор, виявив патрульний інспектор. Невідомий, побачивши правоохоронців, кинув техніку та почав тікати. В ході розшукових заходів чоловіка, схожого за прикметами на підозрюваного, було затримано, доставлено до місцевого відділу поліції для подальшого з’ясування обставин.

Під завалами на військовій базі померла жінка, на вигляд 65 років. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Наразі встановлюється особа загиблої та обставини події.

Станом на 07:00 24 березня інтенсивність вибухів на території військового складу складає 1-2 вибухи за 10 хвилин. Громадяни починають повертатися до власних домівок.

Також пожежними відділеннями ДСНС ліквідовано близько 15 пожеж, які виникали у наслідок попадання вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, що на 8 годину 24 березня інтенсивність вибухів на місці надзвичайної події у Балаклії значно зменшилася. По це повідомили у Міноборони. На місце події прибули сили інженерно-саперних підрозділів Збройних сил України.

Нагадаємо, що 23 березня, о 2-45, на окремих площадках бази озброєння, що розташована у місті Балаклія Харківської області, розпочалася пожежа. Приймаються усі заходи щодо локалізації та тушіння пожежі на місці. На місці розгорнуто штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на чолі з головою ХОДА Юлією Світличною.

«Жителів міста Балаклія та прилеглих сіл, які постраждали від вибухів на базі озброєння, тимчасово розселять в установах сфер освіти та соцзахисту на території району, - повідомила глава ХОДА. - На засіданні оперативного штабу мною було поставлено завдання щодо підготовки установ до прийому людей. Також зараз вирішується питання виділення матеріальної допомоги постраждалим. Про проведення відновлювальних робіт зможемо говорити після того, як пожежу буде локалізовано».

Усе, що відомо про пожежу на складах у Балаклії.

comments powered by HyperComments