Національна поліція: ситуацію в Балаклії тримаємо під контролем

Субота, 25 березня 2017, 14:32
Задля забезпечення порядку було продовжено робота ситуативного центру, діють блокпости та здійснюється патрулювання.
Національна поліція: ситуацію в Балаклії тримаємо під контролем

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області. Щоб забезпечити безпеку місцевих мешканців та локалізувати наслідки НС, були залучені триста співробітників поліції, близько п’ятдесяти одиниць техніки, чотири автоекіпажі патрульної поліції, триста Представників ЗСУ, 200 – Національної гвардії, чотириста – ДСНС, а також двадцять п’ять бригад медичного персоналу. Також відбулося створення оперативного оперативного резерву, куди увійшли нацгвардійці та військовослужбовці з академії Національної гвардії.

Щоб уникнути випадків мародерства, працівники поліції, військові Нацгвардії та наряди Батальйону поліції особливого призначення і Управління патрульної поліції здійснюють цілодобове патрулювання вулиць міста. Крім того, прилеглі села також патрулюються правоохоронцями.

Станом на сьогоднішній день, 25 березня, інформація про нових постраждалих не надходила. Щоправда, було затримано чоловіка, який обікрав одну з покинутих квартир та місцеву школу.

Як повідомляла «Справжня варта», військовими фотокореспондентами з Міноборони була зроблена низка світлин про ліквідацію наслідків пожеж в Балаклії. Тоді були вжиті всі необхідні заходи задля локалізації та тушіння вогню.   

comments powered by HyperComments