Ізюмська Солідарність однією з перших відгукнулася на заклик підтримати постарждали в Балаклеї

Субота, 25 березня 2017, 14:15
Щойно в Ізюмі стало відомо про балаклійську трагедію, депутат Ізюмської міської ради від партії «Солідарність» — Блок Петра Порошенка, Голова Ізюмської РО Сергій Філоненко та депутат Ізюмської міської ради від партії «Солідарність» — Блок Петра Порошенка Руслан Грош миттєво зрозуміли, яким чином можуть допомогти сусідам.
Ізюмська Солідарність однією з перших відгукнулася на заклик підтримати постарждали в Балаклеї

І щойно від Ізюмської влади пролунав заклик про допомогу , заводчани-активісти вже скомпонували певну кількість харчових наборів швидкого приготування та продуктів довготривалого зберігання.

Вся означена допомога була оперативно передана до пункту прийому речей для евакуйованих жителів Балаклійського району та міста Балаклія, який створила Ізюмська міська влада.

Депутат Сергій Філоненко висловив сподівання, що допомога надійшла вчасно і в повному обсязі та запевнив, що заводчани завжди готові підставити сусідське плече постраждалим.

Наразі вибудовується діалог депутатів Філоненка та Гроша з очільниками міста щодо визначення нагальної потреби постраждалих в продуктах харчування, медикаментах тощо з метою продовження процесу надання допомоги.

comments powered by HyperComments