Депутат від «Солідарності»: з перших хвилин трагедії ми поряд зі своїми земляками

Понеділок, 27 березня 2017, 15:59
Гуманітарна місія «Солідарності» в Балаклії продовжується. Людям, постраждалим унаслідок надзвичайної ситуації, роздають воду, продукти харчування, гарячі страви, засоби гігієни.
Депутат від «Солідарності»: з перших хвилин трагедії ми поряд зі своїми земляками

Активісти Балаклійської районної організації партії «БПП «Солідарність» в неділю, 26 березня, роздавали хліб, що передали куп’янські однопартійці, постраждалим мешканцям вулиць Рєпіна, Оборонна, Матросова, Покровська, 40 років Перемоги, в’їзду та тупику Кирпічний.

Голова фракції «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» у  Харківській обласній раді Віктор Коваленко разом з депутатом облради Анатолієм Русецьким перебувають безпосередньо на місці подій та особисто контролюють видачу гуманітарної допомоги, зокрема, в селищі Нафтовиків. За сприяння Анатолія Русецького активісти Балаклійської районної організації партії «БПП «Солідарність» доставили адресну гуманітарну допомогу людям непрацездатного віку з обмеженими можливостями пересування.

Анатолій Русецький зазначив, що не може залишатися осторонь біди, яка торкнулася кожної родини в місті Балаклія, у прилеглих до епіцентру вибухів сіл Балаклійського району та в цілому в Харківській області.

«Моє місце бути тут, серед людей. З перших хвилин трагедії партійці «Солідарності» поряд зі своїми земляками. Я беру участь у роботі штабу. За мого сприяння організована доставка продуктів харчування та води до збірних евакопунктів району. Зі свого боку, роблю все можливе для ліквідації надзвичайної ситуації і для того, щоб якомога скоріше люди повернулися додому», - зазначив депутат обласної ради.

В цілому, спочатку до зони евакуації, а згодом у різні райони міста Балаклія – було доставлено понад 10 тон гуманітарного вантажу від депутата Русецького. Робота в цьому напрямку продовжується.

Раніше "Cправжня Варта" писала, що з перших звісток про подію в організації працює штаб на чолі із першим заступником голови територіальної організації, першим заступником голови Харківської обласної ради Віктором Коваленком, який перебуває безпосередньо на місці трагедії та разом з депутатом Харківської обласної ради Анатолієм Русецьким координує діяльність волонтерів та активістів партії.

comments powered by HyperComments