У Харкові поховали бійця батальйону "Київська Русь"

Середа, 29 березня 2017, 18:01
Миколу Білоцерківця проводили на 18 міському кладовищі
У Харкові поховали бійця батальйону "Київська Русь"

Йому було 26 років. Харків`янин, служив у 25-му батальйоні територіальної оборони "Київська Русь". Боєць мав позивний "Тихий".

Помер від опіків, несумісних із життям, - повідомив журналіст Сергій Єрмаков у своєму фейсбуці.

Як раніше писала «Справжня Варта», Лейтенант юстиції, юрист 17-го батальйону 57 ОМБР Юрій Литвиненко загинув під час проведення антитерористичної операції на сході України 16 грудня 2015 року. Указом Президента України від 8 квітня 2016 року він був посмертно нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Пам'ять про лейтенанта Литвиненка увічнено у рідному селі Шелестове Коломацького району, у фойє школи, де свого часу він навчався

Нагадаємо, що у Лозовій поховали Сергія Миколайовича Петріщева, 1971 року народження, офіцера 92-ї окремої механізованої бригади, який 2 січня загинув у зоні проведення антитерористичної операції під Мар’їнкою.

В Дергачах поховали бійця Романа Радивiлова, який загинув на Світлодарській дузі. Роман Радівілов - "Гюрза", доброволець "групи Пололянина" 54 бригади ЗСУ

Як писали раніше побратими Романа, він брав участь у боях за Піски та Донецький аеропорт, де був контужений. У 2015 році, отримавши опіки під Волновахою та після другої контузії, тимчасово повернувся додому. У цей час він став волонтером.

У 2016 році, одужавши після поранень, Радивiлов уклав контракт та повернувся до побратимів у 54 бригаду ЗСУ.

Загинув Радивілов у неділю, 18 грудня, під час масованого артилерійського обстрілу і спроб супротивника здійснити прорив на Світлодарській дузі.

У місті Ізюм 7 лютого в приміщенні КДК “Спартак” пройшла загальноміська панахида за загиблим військовослужбовцем Збройних сил України, старшим сержантом,  командиром взводу військової частини А 1453 Денисом Дмитровичем Тимошенком, який загинув 3 лютого 2017 року в зоні АТО.

 

comments powered by HyperComments