Трамвай №7 змінює маршрут, а трамвай №12 – не буде ходити до літа

Субота, 1 квітня 2017, 18:46
Харків’ян, які звикли пересуватися містом трамваєм, очікують певні зміни у звичних маршрутах.
Трамвай №7 змінює маршрут, а трамвай №12 – не буде ходити до літа

Таким чином, трамвай №7 змінить свій маршрут, адже трамвайний рух по вулиці Москалівській і вулиці Конєва, на ділянці від вулиці Гольдбергівської до вулиці Полтавський Шлях буде заборонено з 9:00 до 18:00 2 квітня. Причина – проведення ремонтних робіт на коліях.  

На даний період часу рух трамвая №7 буде організований наступним чином: Новоселівка - вул. Миколи Бажана - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - пров. Рибасівській - вул. Греківська - вул. Університетська - майдан Сергіївський - вул. Полтавський Шлях - Південний вокзал - вул. Євгена Котляра - вул. Велика Панасівська - проїзд Рогатинський - вул. Клочківська - Мала Данилівка.

У той же час рух трамвая №12 буде взагалі заборонений до 22:00 31 травня. Причиною цього рішення стала реконструкція трамвайної колії в районі перехрестя "вулиця Клочківська – узвіз Клочківський".

Як повідомляла «Справжня варта», сьогодні транспортний рух на проспекті Гагаріна та вулиці Москалівській був ускладнений: вулицю Москалівську перекрита до 3 квітня, а рух на проспекті Гагаріна обмежений на двох перехрестях. Як передає Департамент інфраструктури, це пов'язано з капітальним ремонтом трамвайних колій по Москалівській вулиці.

comments powered by HyperComments