Школярки з Харкова наїлися заспокійливих пігулок

П'ятниця, 7 квітня 2017, 15:42
Обидві - учениці 10-го класу 15-ти років
Школярки з Харкова наїлися заспокійливих пігулок

Седативні пігулки, які вони прийняли - лікарські засоби, які надають загальну заспокійливу дію на центральну нервову систему. Седативний (заспокійливий) ефект проявляється в зниженні реакції на різні зовнішні подразники і деяке зменшення денної активності.

Зі школи / Шевченківський район, гімназія № 47/ з признаками отруєння школярок відправлено до лікарні, - повідомляється в оперативній довідці ХОДА.

Як раніше писала «Справжня Варта», розслідування причин отруєння дітей у аквапарку контролюється керівництвом ХОДА. В аквапарку взяті забори води. За попередньою інформацією, її хімічний склад не відповідав нормам. У даний момент проводяться слідчі дії. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР.

Загалом, за медичною допомогою після відвідин харківського аквапарку «Джунглі» звернулися близько 20 осіб. 6 дітей госпіталізували. У даний момент їх стан стабілізовано, діти проходять необхідний курс лікування.

Нагадаємо, що 10 березня о 19:15 до Слобідського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря про те, що до першої обласної дитячої клінічної лікарні доставили трьох дітей, 7, 11 та 15 років, із ознаками отруєння невідомою речовиною.

comments powered by HyperComments