Аваков звинуватив Росію в організації теракту в Балаклії/ Фото

Сергій Козлов  |  П'ятниця, 7 квітня 2017, 16:14
Про це він заявив журналістам під час брифінгу у Харківському аеропорту
Аваков звинуватив Росію в організації теракту в Балаклії/ Фото

"Ми вважаємо, що це була терористична атака з боку РФ", - заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у Харкові.

Також він повідомив, що наступного тижня військова прокуратура надасть громадськості свої висновки з цього приводу.

Кореспондент "Справжньої Варти" разом з правоохоронцями і військовими надав нам можливість побачити, що зараз відбувається на місці НС.

Як раніше писала «Справжня Варта», правоохоронні органи обов’язково доведуть, що трагедія в Балаклії, яка сталась 23 березня – це абсолютна диверсія. Такий розвиток подій, коли в 02:58 ночі в Балаклеї відбувся перший хлопок, а в 03:05 – почалися розриви снарядів, свідчить про сплановану акцію, направлену на знищення армійського складу.  Таку думку висловив під час брифінгу в ДСНС Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

Нагадаємо, що під час надзвичайної ситуації в місті Балаклія було пошкоджено 117 багатоквартирних будинків та близько 10-ти об'єктів соціальної сфери. 

23 березня близько 3:00 на складі ракетно-артилерійського озброєння в Балаклії сталася пожежа, у результаті якої здетонували боєприпаси; остаточно пожежу загасили вранці 26 березня.

comments powered by HyperComments