Харківський апеляційний адмінсуд підтвердив: сенатор Шишкін більше не почесний харків’янин

Середа, 12 квітня 2017, 18:11
Рішення першої судової інстанції про скасування рішення міськради залишено без змін
Харківський апеляційний адмінсуд підтвердив: сенатор Шишкін більше не почесний харків’янин

Сьогоднішнє рішення набуло чинності з моменту оголошення, - повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Як раніше писала «Справжня Варта», Харківська мерія оскаржила рішення суду щодо присвоєння члену Ради Федерації РФ Олександру Шишкіну звання почесного громадянина Харкова.

21 березня до суду Шевченківського району надійшла багатотомна апеляційна скарга. Суддя Тетяна Штих припускає, що 23 березня справа вже буде в апеляційній інстанції – Харківському апеляційному адміністративному суді.

«Далі вже суд призначатиме колегію, яка розглядатиме цю справу», – повідомила Тетяна Штих.

У юридичному департаменті міскраді коментувати позицію відмовилися, посилаючись на те, що усі доводи міськради були представлені під час дебатів в суді.

Нагадаємо, 7 березня Тетяна Штих задовольнила позов прокуратури до Харківської міськради і постановила скасувати і визнати незаконним рішення Харківської міськради про присвоєння звання почесного громадянина Харкова члену Ради Федерації РФ Олександру Шишкіну, який голосував за введення російських військ на територію Криму в 2014 році.

Нагадаємо, що Харківська міськрада 22 лютого відмовилась винести на сесію питання Шишкіна, після чого депутати заблокували трибуну / Фоторепортаж.

comments powered by HyperComments