У селищі на Харківщині будують триповерхову школу з ліфтами

П'ятниця, 14 квітня 2017, 15:05
Це перша школа, яку зводять «з нуля» в Харківській області за останні 12 років
У селищі на Харківщині будують триповерхову школу з ліфтами

За словами представників ХОДА, школа в мікрорайоні «Мобіль» смт Пісочин буде триповерховою, у будівлі передбачені ліфти. Навчатися тут зможуть 640 дітей. Зараз у Пісочині не вистачає близько 800 шкільних місць. У селищі працюють два навчальні заклади: колегіум, який переповнений у два рази, і школа, де кількість учнів на 30% перевищує планові показники.

Оздоблювальні роботи мали бути завершені до 1 липня, але на зараз ми переконалися, що закінчимо ці роботи до 12 - 15 червня, - повідомив  заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

За його словами, дизайн майбутніх кабінетів і холів школи будівельники узгоджують з учителями, які будуть тут працювати, майбутнім директором навчального закладу, а також районним і обласним управліннями освіти.

Як раніше писала «Справжня Варта», Мінрегіон виділить додатково понад 113 млн грн. Харківщині на регіональні проекти.

Проекти, які було схвалено комісією Мінрегіону і на які виділяються бюджетні кошти - продовження реконструкції Харківської обласної філармонії, Букинського водоводу в Ізюмському районі, завершення будівництва школи в мікрорайоні «Мобіль» у Пісочині, реконструкція Золочівської ДЮСШ, стадіону «Авангард» у Змійові та будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу в мікрорайоні «Мобіль» у Пісочині.

Нагадаємо, що ці проекти заявлені головою ХОДА Юлією Світличною, як пріоритетні у 2017 році.

comments powered by HyperComments