У Харкові назвали свого кандидата на посаду голови ФФУ

Справжня варта  |  Неділя, 16 квітня 2017, 10:16
У суботу, 15 квітня, на стадіоні «Металіст» зібралися члени виконкому Харківської обласної федерації футболу, аби визначитися із кандидатурою на посаду голови Футбольної федерації України. Збори були позачерговими.
У Харкові назвали свого кандидата на посаду голови ФФУ

Справа в тім, що ФФУ, враховуючи вимоги вітчизняного законодавства, змінює свій юридичний статус – замість громадського об'єднання має бити створена громадська спілка. Відтак потрібно визначитися і з очільником організації.

Але то було аж третім питання порядку денного: як найцікавіше – наостанок.

Друге ж за розкладом («Про обрання делегатів на Конгрес ФФУ») вирішили так. На Конгресі ФФУ, який призначений на 16-го червня у Києві, Харківську область представлятимуть три делегати: президент обласної федерації – добре знайомий усім шанувальникам «Металіста» Євген Красніков, його заступник Вадим Тополянський і арбітр ФІФА харків’янка Катерина Монзуль.

Щодо найцікавішого – висунення кандидатури на пост президента ФФУ, котрий зараз обіймає Андрій Павелко. Тут харківські футбольні функціонери зійшлися на тому, що нинішній голова української футбольної федерації гідний того, аби продовжити свою роботу, і запропонували саме його кандидатуру на посаду президента ФФУ.

Аргументи харків’ян на користь пана Павелка: у кінці минулого року спільними зусиллями керівництва обласної адміністрації та ФФУ Харків отримав «добро» на проведення міжнародних матчів. На стадіон «Металіст» (який внаслідок злочинних дій одного відомого всім харківським вболівальникам негідника протягом кількох років залишався не те що без європейських поєдинків, а й узагалі без солідних матчів) знову повернувся великий футбол: в листопаді 2016 року Харків приймав товариський матч між збірними України та Сербії, а з лютого нинішнього року на головній слобожанській арені облаштувався донецький «Шахтар» – з усіма фінансовими преференціями для харківського стадіону.

…А що стосується першого питання порядку денного позачергового засідання харківської футбольної федерації «Про схвалення рішень XIX чергового Конгресу ФФУ» – схвалили, нема питань.

 

comments powered by HyperComments