Поліція розшукує свідків ДТП на Академіка Павлова

Вівторок, 18 квітня 2017, 11:32
Водій збив пішохода
Поліція розшукує свідків ДТП на Академіка Павлова

Постраждалого з тілесними ушкодженнями було доставлено до медичного закладу. Водія поки що не становлено.

Подія сталася 14 квітня в районі будинку 144 на вулиці Академіка Павлова.

Свідків та очевидців події просять звернутися до поліції за телефоном 102 або іншим зручним способом.

Як раніше писала «Справжня Варта», подія сталася 11 квітня о 5.00 на трасі Харків - Чугуїв, біля с.Рогань.   Автомобілем «Газель» травмовано пішохода, чоловіка приблизно 60 років,особа якого встановлюється. Потерпілий об 11:00 помер в лікарні, - повідомляється в оперативному зведенні ХОДА.

Також у ГУНП повідомили про розшук свідків ДТП, які сталися ще у 2015 році.

Так, 4 квітня 2015 року о 00:30 в районі 517км+460,4м автодороги Київ-Харків-Довжанський м. Харкова було збито пішохода, який помер від травм у лікарні.

Збив його водій автомобіля «DAF» з напівпричепом.

Свідків та очевидців події просимо звернутися до слідчого відділу СУ ГУНП в Харківській області до майора поліції О.С. Луньова, - просять у ГУНП.

Також 3 квітня 2015 року о 16:00 в районі 514 км автодороги Київ-Харків-Довжанський м. Харкова водій автомобіля «ВАЗ» скоїв наїзд на велосипедиста віком 65-70 років. Від отриманих травм постраждалий помер в лікарні.

Потерпілий був одягнутий в куртку сірого кольору з червоними рукавами, брюки коричневі, туфлі шкіряні коричневого кольору. Рухався на велосипеді синього кольору типу «Десна».

Свідків та очевидців події просимо звернутися до слідчого відділу СУ ГУНП в Харківській області майора поліції О.С. Луньова.

comments powered by HyperComments