Рятувальники ліквідували загрозу вибухів по пр. Дзюби

Середа, 26 квітня 2017, 17:12
Згорів гараж, у якому знаходилися газові балони
Рятувальники ліквідували загрозу вибухів по пр. Дзюби

Пожежа сталася 26 квітня о 14:33  на території одного із садових товариств по пр. Дзюби у Харкові. За первинною інформацією горів садовий дерев’яний будинок.

Прибувши на місце, рятувальники з’ясували, що повністю горів дах садового будинку на площі 30 кв.м. Завдяки сильним поривам вітру вогонь перекинувся на поруч розташований приватний гараж, в якому також горів дерев’яний дах та внутрішні приміщення. Окрім того в гаражі були розташовані 3 легкові автомобілі: 2 «Москвичі» та «ЛуАЗ», котрі теж горіли повністю. Окрім того в гаражі знаходились металеві каністри та газові балони. То ж існувала загроза вибухів. Загальна площа пожежі складала більше за 200 кв.м.

Керівник гасіння пожежі негайно викликав додаткові сили та засоби. На даний час в заходах з ліквідації пожежі приймають участь 22 чоловіки особового складу ДСНС та 5 одиниць техніки, подано 4 пожежних стволи. Завдяки оперативним зусиллям рятувальників о 15:46 вогонь був локалізований. Наразі проводиться проливання і розбирання конструкцій гаражу і будинку, щоб остаточно ліквідувати всі осередки горіння. Постраждалих немає, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

comments powered by HyperComments