На чугуївському загальновійськовому полігоні загинули двоє військовослужбовців/ Доповнено

Четвер, 27 квітня 2017, 05:04
Не повідомляється про обставини загибелі, а також, хто саме загинув - контрактники чи солдати строкової служби
На чугуївському загальновійськовому полігоні загинули двоє військовослужбовців/ Доповнено

На чугуївському загальновійськовому полігоні під час занять з бойової підготовки загинули двоє військовослужбовців 54 окремої механізованої бригади , - повідомило Оперативне командування "Схід" Збройних Сил України.

Всі причини та обставини трагедії будуть з’ясовані під час розслідування, яке розпочалося під керівництвом заступника командувача військ оперативного командування «Схід».

Доповнено 27 квітня 9.43. Загинули старший солдат і прапорщик 54 бригади з оточення. Причина - постріл з БМП.

Як раніше писала «Справжня Варта», під Харковом завершилися навчальні збори гранатометників військових частин Східного оперативно-територіального об’єднання.

У програму заходів увійшли заняття з інженерної підготовки, військової топографії та першої медичної допомоги.

Також ГУНП прокоментувало повідомлення ЗМІ про те, що на станції метро працівники поліції, начебто, допомагали воєнкому у цивільному затримувати людину

Одночасно Головне управління Нацполіції в Харківській області наголошує, що працівники поліції під час призовних кампаній наділені функціями щодо розшуку, затримання та доставки до військкоматів осіб, які ухиляються від призову. Ця робота проводиться виключно за зверненнями військових комісаріатів або органів місцевого самоврядування, що ведуть військовий облік (відповідно до п. 3 ст. 38 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу»).

comments powered by HyperComments