Юлія Світлична привітала ветеранів Краснокутщини

П'ятниця, 5 травня 2017, 16:07
З нагоди Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні депутат Харківської обласної ради Юлія Світлична привітала учасників війни й ветеранів праці
Юлія Світлична привітала ветеранів Краснокутщини

У своєму зверненні до ветеранів Юлія Світлична зазначила, що третій рік поспіль 8 травня разом із усією європейською спільнотою ми відзначаємо День пам’яті та примирення. Ця традиція, започаткована Президентом України, лише посилює святкування 9 травня – Дня перемоги над нацизмом.

«На шляху до перемоги Україна втратила мільйони життів. Тисячі населених пунктів було зруйновано. Проте наш народ не здався. Українці не лише звільнили від нацистських загарбників власну землю, але й зробили значущий внесок у звільнення всієї Європи. Сьогодні ми знову змушені боронити власну землю. І останні роки продемонстрували всьому світу, що український народ не втратив мужності та сили. І сучасні учасники АТО – гідні сини та онуки героїв Другої світової. Бажаю всім нашим ветеранам сил, здоров’я, благополуччя, а всім харків’янам, всім українцям – миру на нашій землі», - наголосила Юлія Світлична.

Під час відвідування учасників Другої світової війни були вручені подарунки від депутата Юлії Світличної.

comments powered by HyperComments