Нацгвардія відкрила власну експозицію на Висоті маршала І.С.Конєва

Середа, 10 травня 2017, 12:13
Головною ідеєю створення такого роду виставки було показати, що сьогодні являє собою Східне територіальне об’єднання Національної гвардії
Нацгвардія відкрила власну експозицію на Висоті маршала І.С.Конєва

Експозиція була створена за допомогою викладацького складу та студентів кафедри музеєзнавства і пам’яткознавства Харківської державної академії культури.

«Кожен представлений в експозиції експонат є унікальним і має своєю історію, багато з них привезені з зони проведення антитерористичної операції, вони яскраво показують, з чим стикнулися бійці Нацгвардії і інших силових структур в ході боїв на Сході країни», − зазначив заступник начальника Східного територіального управління по роботі з особовим складом полковник Василь Пилипенко під час презентації.

Жодного відвідуючого експозицію не залишила байдужим центральна інсталяція з фотокарток загиблих бійців, які нібито піднімаються догори. Вона присвячена тим військовослужбовцям, які загинули, виконуючи бойові завдання в зоні військового конфлікту, - повідомили у Групі інформації і комунікації Східного ОТО.

Як раніше писала «Справжня Варта», ми до землі вклоняємося тим героям, які наблизили капітуляцію ворога.

На цьому наголосила голова ХОДА Юлія Світлична 9 травня на «Висоті маршала І.С.Конєва» під час урочистостей на честь Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

«Українські воїни воювали в складі різних військ: в антигітлерівській коаліції, партизанському русі, підпіллі багатьох європейських країн. І ми сьогодні до землі вклоняємося тим героям, які наблизили капітуляцію ворога, що здавався нездоланним», - сказала голова ХОДА.

comments powered by HyperComments