За підтримки Харківської «Солідарності» відбувся фестиваль з брейк-дансу

Вівторок, 16 травня 2017, 16:01
В місті Красноград за підтримки районної організації партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» та генерального спонсору ПАОП «Промінь» відбувся всеукраїнський брейк-данс фестиваль
За підтримки Харківської «Солідарності» відбувся фестиваль з брейк-дансу

Активісти партії підтримали учасників цього заходу та взяли активну участь у його організації.

Позмагатися в одному з найскладніших танцювальних стилів, у якому одночасно поєднались гнучкість, сила та витримка з’їхалися брейкдансери та команди з Полтави, Харкова, Лозової, Одеси, Києва та навіть з Гомеля(Білорусія). Номінації цього заходу: PRO BOY-GIRL, BEGIN BOY-GIRL, KIDZ BOY-GIRL.

За словами голови Красноградської районної організації партії «БПП «Солідарність» Олександри Темченко, більше 300 учасників фестивалю зареєструвалося у битві за головний кубок HOT SNEAKERS.

«Основне завдання заходу – заохотити якомога більшу кількість молодих людей до здорового способу життя, цікавих та екстремальних видів спорту. Проведення таких заходів сприяє змістовному дозвіллю наших дітей», - зазначила Олександра Темченко.

Оригінальними фігурами, особливою технікою та неповторними образами брейкдансери намагалися підкорити публіку та журі. Всі присутні отримали максимум задоволення та гарний настрій.

comments powered by HyperComments