Харківська «Солідарність» провела до Дня вишиванки флешмоб

Четвер, 18 травня 2017, 15:52
Активісти Красноградської районної організації партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» взяли активну участь у заході, який за ініціативою колективу Красноградського професійно-технічного ліцею було проведено до Дня вишиванки
Харківська «Солідарність» провела до Дня вишиванки флешмоб

За словами голови Красноградської районної організації партії «БПП «Солідарність» Олександри Темченко, студенти, викладачі ліцею та активісти БПП, всі разом вийшли на алею біля цього закладу та наклеїли на дерева вишитий орнамент кожної області нашої України. Також вони продемонстрували карту, на якій виділили всі області та візерунок кожної з них.

«Нам відомо, що в культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка – яскравий приклад і підтвердження цьому. Історія вишиванки своїми витоками сягає в незапам’ятні часи. День вишиванки – відносно нове народне свято, покликане к сприянню єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу. Воно відзначається в Україні 18 травня. Дуже приємно, що в нашому місті тепер є алея, на якій кожне дерево «розповідає» про історію областей нашої мальовничої України. Дякуємо всім, хто долучився до організації цього заходу та прийняв участь у ньому», - Олександра Темченко.

comments powered by HyperComments