Молодь запрошують на роботу

Вівторок, 23 травня 2017, 09:04
Новому центру надання адміністративних послуг потрібні 10 адміністраторів
Молодь запрошують на роботу

Серед вимог до кандидатів на посаду адміністратора - знання державної мови, наявність вищої освіти, базові знання ПК. Також співробітник повинен бути громадянином України, бажаний досвід роботи в органах місцевого самоврядування або на державній службі.

Нагадаємо, що в Регіональному центрі надання адміністративних послуг, який зараз реконструюється на пр. Тракторобудівників, 144, надаватимуть близько 450 послуг адміністративного, соціального і пенсійного характеру. Також буде організовано «молодіжне вікно» для консультаційно-інформаційної допомоги студентам, в т.ч. іноземним, для більш швидкої адаптації в Харкові. Крім того, в центрі можна буде отримати юридичні консультації або написати заяву на ім'я міського голови. Відвідувачів будуть обслуговувати в приміщенні на першому поверсі будівлі, яке буде організоване за принципом «open space» - вільного простору без кабінетної системи. Усередині будівлю оснастять всім необхідним для комфорту людей з обмеженими можливостями. Перед входом буде облаштовано автопарковку на 200 місць.

Як раніше писала «Справжня Варта», Світлична проінспектувала Прозорі офіси  на вул. Чернишевській, 55, і пр. Науки, 17а.

comments powered by HyperComments