Кернес не збирається звільняти керівників комунальних підприємств

Четвер, 1 червня 2017, 12:05
Про це говориться у відповіді Харківського міського голови Генадія Кернеса на петицію, яка зібрала більше 5 тис. підписів
Кернес не збирається звільняти керівників комунальних підприємств

Нагадаємо, що петицію подано Нестеренко Іриною Ігорівною, і що вона зібрала 5367 голосів , - повідомляє «Справжня Варта».

Мотивація автора петиції необхідності звільнення керівників КП «Харківводоканал», КП «Харківські теплові мережі» та КП «Міськелектротранссервіс»  - " за незадовільне ведення господарської діяльності, при якому систематично порушуються вимоги законодавства та укладених договорів щодо повних і своєчасних розрахунків за спожиту електричну енергію з АК «Харківобленерго», що, в свою чергу, загрожує енергетичній безпеці всього регіону і може привести до відключень електрики Нерген, відсутності води та тепла в будинках харків'ян, і, як наслідок, призведе до техногенних катастроф і порушення прав як громади, так і окремих громадян".

Правові підстави для відсторонення від займаних посад керівників КП «Харківводоканал», КП «Харківські теплові мережі» та КП «Міськелектротранссервіс» відсутні, - вважає міський голова.

Зокрема,"рішенням ситуації, що склалася може стати тільки встановлення економічно обґрунтованих тарифів на комунальні послуги та погашення заборгованості з державного бюджету по різниці в тарифах і по іншим субвенціях, що дозволить КП «Харківські теплові мережі» та КП «Харківводоканал» значно знизити заборгованість за спожиту електричну енергію.

КП «Харківські теплові мережі» та КП «Харківводоканал» в цілодобовому режимі забезпечують умови для життєдіяльності півторамільйонного мегаполісу і всього Харківського регіону.

Вся діяльність керівників КП «Харківські теплові мережі» та КП «Харківводоканал» регулюється нормами трудового права, галузевими нормативно-правовими документами та ув'язненими Контрактами, згідно цілям і задачам комунальних підприємств, і здійснюється в суворій відповідності до чинного законодавства України".

Як раніше писала «Справжня Варта»,петиція знаходиться на розгляді.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments