Світлична прогнозує значне зростання зарплат працівникам Харківського тракторного заводу

Середа, 7 червня 2017, 12:15
Середня зарплата вже зросла до 6000 грн, а до кінця року вона буде 9000
Світлична прогнозує значне зростання зарплат працівникам Харківського тракторного заводу

Про це губернаторка заявила сьогодні під час візіту на Харківський тракторний завод, - повідомляє «Справжня Варта»

"Зобов'язання, які були дані інвестором Президенту під час його візиту на підприємство щодо підвищення заробітної плати колективу, виконані. Середня зарплата вже зросла до 6000 грн, а до кінця року вона буде 9000», - відзначила голова ХОДА.

Юлія Світлична також повідомила, що підприємство отримало обіцяну підтримку Кабінету міністрів України: продукцію ПАТ «ХТЗ» внесли до переліку сільгосптехніки, під час купівлі якої аграрії отримують від держави 20% компенсації вартості придбання.

Як раніше писала «Справжня Варта», раніше голова ХОДА провела виїзний прийом громадян на Харківському тракторному заводі.

Більш за все їх хвилювали питання медичної допомоги, у тому числі - надання матеріальної допомоги на лікування, призначення субсидій, побутові проблеми.

У ході робочої поїздки на завод голова ХОДА також проінспектувала роботу підприємства. Вона ознайомилася з роботою цехів та поспілкувалася з керівництвом заводу, пообіцявши подальшу підтримку підприємству.

«Було багато питань щодо долі заводу, але завдяки спільним зусиллям держави, особисто Президента України Петра Порошенка, інвестора, завод вдалося запустити, - зазначила Юлія Світлична. - Сьогодні головне завдання інвестора - виконати зобов'язання, взяті перед державою і перед трудовим колективом. Найважливіше - щоб у людей була робота і заробітна плата».

Юлія Світлична підкреслила, що запуск ХТЗ - один з етапів розвитку машинобудування області, яке є основою економіки Харківщини.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments