Цього року відбудуться ремонтні роботи на 25 об’єктах соціально-гуманітарної сфери – Світлична

Неділя, 18 червня 2017, 12:46
Зокрема, заплановане відкриття школи на 200 чоловік, будівництво якої було призупинене кілька років тому.
Цього року відбудуться ремонтні роботи на 25 об’єктах соціально-гуманітарної сфери – Світлична

Про це голова ХОДА заявила під час своєї робочої поїздки до Богодухівського району, де відбулося відкриття нового дитячого садочку та сучасного спортивного майданчику із штучним покриттям. Зокрема, Юлія Світлична поговорила з представниками районної влади про поточні проблеми району та пообіцяла подальшу допомогу з багатьох питань.  

«Особлива увага – закладам соціально-гуманітарної сфери, – написала вона на своїй сторінці в мережі «Фейсбук», – в цьому році планується проведення будівельних та ремонтних робіт майже на 25 об'єктах району, в тому числі і відновлення будівництва школи на 200 місць, яке було фактично кинуте декілька років тому».

Світлична наголосила, що важливо відновити ремонт мосту біля села Губарівка, який стоїть зруйнованим з 2008 року. Будівництво вже розпочато і завдання органів місцевої влади полягає в тому, завершити реконструкцію в найкоротші терміни. За її словами, рух по шляхопроводу повинен бути відновлений вже на початку 2018 року.

Крім того, губернаторка у межах свого візиту відвідала Фестиваль майстрів народного мистецтва «Шарівський дивокрай»: «Це дійсне свято! Майже 100 творчих колективів, «алея майстрів», спортивні конкурси та багато гостей. Яскравих емоцій також було багато».

comments powered by HyperComments